bouwkundig zwembad bouwkundig zwembad bouwkundig zwembad

Bouwkundig zwembad

Denkt u na over een bouwkundig zwembad?

Een zwembad plaatst u niet enkel omdat u graag zwemt, het geeft uw woning en tuin een extra dimensie. Daarom is het belangrijk dat het zwembad waar u voor kiest past bij het karakter van uw huis en aansluit op het ontwerp van uw tuin. Een esthetisch mooi zwembad levert een meerwaarde aan uw woning.

De bouwkundige zwembaden van Nouv'eau worden vervaardigd uit inox. Een bewuste keuze, want het onderhoudsvriendelijke en hygiënische karakter in combinatie met hun luxueuze uiterlijk maken er gewoonweg een logische keuze van.

Inox zwembaden gaan perfect op in uw tuin vanwege de unieke waterkleur. Door de weerkaatsing van het zonlicht worden deze zwembaden op natuurlijke wijze opgewarmd zodat u ook nog eens energie bespaart. Het poriënvrije oppervlak van het materiaal geeft algen en micro-organismen geen kans, zo moet u zich niet steeds zorgen maken over het onderhoud van uw bouwkundig zwembad.

Daarnaast heeft u ook steeds de mogelijkheid om te kiezen voor onze totaalaanpak. Hierbij kunnen we ook instaan voor uw eigen wellnessruimte, de volledige aanleg van uw terras, het plaatsen van een poolhouse of zelfs gans het ontwerp van uw tuin aan een vernieuwing onderwerpen.

Bouwkundige zwembaden in inox

Onze bouwkundige zwembaden bewezen zich de afgelopen jaren reeds als een luxueuze, doch duurzame oplossing. Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een inox zwembad? Wij staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: