design zwembad

Design zwembad

Uw tuin is het verlengde van uw woning, uw plaats om tot rust te komen en te genieten. Het is dan ook meer dan normaal dat uw eventuele inbouwzwembad moet opgaan in de sfeer die u reeds heeft gecreëerd. In samenwerking met Nouv’eau wordt het design zwembad van uw dromen op maat ontworpen. Laat uw stress en problemen achter en kom tot rust in uw eigen tuin.

Om u de beste kwaliteit mogelijk aan te bieden werken wij met inox zwembaden. Zowel qua onderhoud als design is inox het beste materiaal om lang te kunnen genieten van uw zwembad.

De voordelen van een inox designer zwembad

Graag sommen we de voordelen van een inox zwembad even voor u op:

  • Tijdloos design dat pure klasse uitstraalt.
  • De unieke waterkleur zorgt ervoor dat inox zwembaden perfect opgaan in de tuin.
  • Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch karakter waarbij algen en micro-organismen geen kans maken vanwege het poriënvrije oppervlak.
  • Door de weerkaatsing van het zonlicht wordt een inox zwembad op natuurlijke wijze opgewarmd, zo bespaart u energie.
  • Inox heeft een hoge corrosiebestendigheid, waardoor er een veel langere levensduur gegarandeerd kan worden dan bij andere metaalstructuren.
  • De optimale warmterecuperatie die verzorgd wordt door de weerkaatsing van het zonlicht op de bodem en zijkanten van het zwembad zorgen ervoor dat al het water verwarmd wordt, en dus niet enkel de bovenste regionen van het water.
  • Inox zwembaden zijn recycleerbaar, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Een design zwembad in uw tuin?

Een exclusief design zwembad in uw tuin dat ook nog eens kwaliteitsvol en onderhoudsvriendelijk is? Daarvoor moet u bij Nouv’eau zijn. Al 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van prachtige inox zwembaden op maat. Wij beantwoorden met veel plezier uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: