energiezuinig zwembad energiezuinig zwembad energiezuinig zwembad

Energiezuinig zwembad

Bent u op zoek naar een energiezuinig zwembad? Dat is erg verstandig. Een zwembad bouwen is niet goedkoop en er zijn een aantal vaste kosten aan verbonden om aangenaam te kunnen zwemmen. Daarom is het logisch dat u nadenkt over een efficiënt en energiezuinig zwembad.

Net daarom specialiseert Nouv’eau zich in inox zwembaden. Door de weerkaatsing van de zonnestralen op de inox bodem en wanden wordt het water natuurlijk opgewarmd. Daarnaast zijn onze zwembaden volledig (bodem en wanden) geïsoleerd met 4cm dikke platen uit geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS) en een 4cm dikke laag gespoten polyurethaan (PU). Het wateroppervlak wordt tevens afgedekt met een isolerend of solar rolluik.

Op die manier zorgt Nouv’eau niet alleen voor een energiezuinig zwembad, maar ook een 100% recycleerbaar zwembad. Zo beperkt u uw ecologische voetafdruk.

Uw zwembad op een energiezuinige manier verwarmen

Wanneer u graag het hele jaar door wil zwemmen, bieden wij u enkele mogelijkheden aan om uw zwembad te verwarmen. Dat kan aan de hand van een warmtewisselaar, warmtepomp of zelfs de combinatie van beide.

Esthetiek

Naast hun energiezuinigheid, gaan inox zwembaden perfect op in uw tuin vanwege de unieke waterkleur. Het poriënvrije oppervlak van het materiaal geeft algen en micro-organismen geen kans, waardoor u het hele jaar door kan genieten van kraakhelder water.

Heeft u een beslissing gemaakt?

Heeft u besloten dat een inox zwembad the-way-to-go is? Of heeft u nog enkele vragen? Wij staan u graag te woord en bespreken graag uw wensen en vereisten tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: