Getuigenissen

Bij het eerste contact was er al onmiddellijk het vertrouwen dat dit om een professioneel team gaat.

Nouv’eau reageert zo mogelijk onmiddellijk op een prijsaanvraag. Die prijsofferte kwam er heel snel. Die was ook correct en werd ten allen tijde gerespecteerd zodat wij nooit voor onaangename verrassingen kwamen te staan.

Er is een hele vlotte samenwerking geweest bij het installeren van ons inox binnenzwembad. Dit was voor ons heel belangrijk daar we met een deadline zaten voor het openen van onze zaak, een wellness met B&B. Er werd zelfs al een oplossing gezocht voor problemen die zich hadden kunnen voor doen. Bij onvolmaaktheden hebben zij alles in het werk gesteld om toch tot de perfectie te bekomen.

We zijn heel tevreden over ons zwembad, over de service en ook over de opvolging nadien. Onze klanten staan met open mond ons zwembad aan te staren.

Hartelijk dank aan Philippe D’hont en zijn team.

Vele groetjes,

Gino en Sharon Descheemaecker-De Bever
Bed en Badhuis Maison Giron
Ten Brielenlaan 31
8940 Wervik
Na een zwaar hersenaneurysma van mijn vrouw besloten we het rustiger aan te doen en minder ver op vakantie te gaan en een investering te doen in een buitenzwembad om thuis in alle rust te kunnen genieten. Vrienden van ons hadden een buitenzwembad en na opzoekingen op het internet zijn we op een inox zwembad uitgekomen dat bijna geen onderhoud vraagt.

We kwamen terecht op de website van Nouv'eau waar enkele realisaties te zien waren en we contacteerden de zaakvoerder om eens te praten.

Een paar dagen later was alles in kannen en kruiken. Onze droom ging werkelijkheid worden.

De zaakvoerder en eigenaar van Nouv'eau alsook de partners waar hij mee werkt zijn top professionelen.

Wij werden niet gepusht door Nouv'eau maar kregen alle mogelijkheden op een rijtje wat kan en niet kan.

Wij hebben reeds 3 jaar ons inox zwembad met annex poolhouse en de service na verkoop is top.

Ondertussen is Philippe ook een vriend geworden.

Wij zijn heel tevreden mensen met ons prachtig zwembad.

Onze deur staat steeds open voor een bezoekje aan potentiële klanten van Nouv'eau.

Bedankt Philippe voor de mooie realisatie van onze droom.

Ronny & Patricia

Massemen
Een drietal jaren terug realiseerde de firma Nouv’eau onder begeleiding van Philippe D’hont mijn binnen zwembad. Als ingenieur vergeleek ik de verschillende zwembadtechnieken en koos uiteindelijk voor een roestvrij stalen (rvs) zwembad dat goed geïsoleerd is. In dit rvs zwembad werden op eenvoudige wijze enkele praktische opties voorzien zoals een automatische lamellen afdekking voor veiligheid en energie besparing, een tegenstroom mogelijkheid en een waterval voor de fitness van de goede zwemmers en het plezier van de kleinkinderen, een led verlichting voor de sfeer etc..

Sinds drie jaren heb ik ook de mogelijkheid om dagelijks, winter en zomer, enkele keren over en weer te zwemmen en dit geeft me veel genoegdoening en houdt me fit.

Kortom een geslaagd project.

H.Hoeben
Voor ons was het plaatsen van een zwembad de finale afwerking van een traject van meerdere jaren van renovatie. De kers op de taart om het zo te benoemen. We zijn daar ook bij verschillende vrienden en kennissen ons gaan bevragen en hebben deze opties tegen elkaar uitgezet. Maar geen van deze had een Inox zwembad, ze hebben wel allemaal specifieke bedenkingen rond onderhoud, aanslag, de sturing en de services…. Na de nodige referenties te hebben bevraagd zijn we toch zelf gaan zoeken naar een oplossing die al vele van deze zorgen zou kunnen uitsluiten.

Het is op deze manier dat we op Nouv’eau zijn gekomen. Na een eerste contact met Philippe hadden we zeker een goed gevoel, een jonge dynamische ondernemer die zich in onze zorgen kon vinden en ook het “finale project” wel zag zitten. De inplanting was voor ons een deel van het project dat we voor ogen hadden. Philippe zag dit binnen zijn mogelijkheden. We zijn ook samen gaan kijken bij een tevreden klant van Nouv’eau. En dit was zeker een meer dan bevredigende referentie. Wij zijn gegaan voor een bad van 4x10m. de uitdaging om een kraan te plaatsen. De uitgravingen te doen en hoe in de tuin te geraken is allemaal door Philippe en zijn team opgenomen. er zijn ook zeer goede adviesen gegeven in het kader van hoe we dit het beste zouden uitwerken. Wij hadden daar al ideeën, maar dit advies is gevolgd en zeker tot tevredenheid.

Zoals bij elk project van dergelijke omvang ging niet alles zoals verwacht. Doch hier is goed gecommuniceerd over vertragingen, aanpassingen en ook over de problemen die niet zomaar te verhelpen waren. Samen is er naar oplossingen gezocht en alternatieven gevonden. Wij hebben ook enkele adviezen gevolgd, zoals remote aansturing, welke we eerst niet hadden voorzien. Maar daar zijn we nu zeker blij over.

Een grote troef is de mentaliteit van het team, steeds bereikbaar, afspraken zijn in te plannen. Op problemen wordt gereageerd en geageerd.

Ik heb ondertussen het bad 3 jaar en nog steeds tot grote tevredenheid. Eenvoudig onderhoud, goede degelijke installatie. Goede opvolging naar additieven. En bij problemen – welke er natuurlijk altijd wel ergens zijn – een prima aanspreekkanaal

ik wil zeker mensen overtuigen door hun eens te komen laten kijken, weze welkom!!

Groetjes

Alain
Nouv'eau met Philippe d’Hont staat met zijn onderaannemers voor een A-Z aanpak. Het begint bij de eerste en zeer aangename kennismaking. Zeer open communicatie en goede uitleg. Ook zijn medewerkers praten met kennis van zaken en als ze van iets niet op de hoogte zijn, dan geven ze dat heel snel door opdat er een goede opvolging komt hetzij technisch, esthetisch, of een bijsturing waar dan ook.

Het zwembad is geleverd binnen de tijds indicatie en volgens het plan. Ook de meesturing vanop afstand kan ik iedereen aanraden. Het ontlast je ECHT volledig.. Er wordt overleg gepleegd wanneer je wintermodus wil starten en wanneer je terug naar de activatie wil van het zwembad. Om terug dagdagelijks geniet te hebben van een zwembad die steeds zwemklaar is.

M & F
Een zwembad koop je niet elke dag. Het is een investering, daarom zijn we ook niet over één nacht ijs gegaan. 4 zwembadbouwers hebben we gecontacteerd. We bezochten ook telkens één van hun realisaties. Als laatste kwam Philippe van Nouv’eau en bij zijn realisatie in Zomergem, viel onze twijfel weg : dit was het !

Het effect van een zwembad in inox, gaf qua kleur en uitstraling, de doorslag alsook het deskundig technisch advies. De opvolging van de installatie/plaatsing van A tot Z door de zaakvoerder, gaf een gevoel van vertrouwen.

Na 2 jaar intensief gebruik, is de kuip en de filterinstallatie nog steeds als nieuw.

De vriendelijke en correcte aanpak en de prima service van Nouv’eau maakt voor ons het verschil !

Lemmens Patrick en Chantal
Overtuigd van de kwaliteit en het aspect van inox, zijn we op zoek gegaan naar een firma die voor ons een totaaloplossing kon uitwerken.

Nouv'eau heeft ons overtuigd dankzij hun specialisatie met inox baden en stijlvolle projecten.

De plaatsing van het zwembad is volgens planning verlopen en 2 dagen later waren we reeds aan het zwemmen. Sindsdien genieten we er jaarlijks meer en meer van. Met ons onderhoudspakket zorgt Nouv'eau ervoor dat het zwembad steeds in optimale staat blijft. Indien er echt een dringend probleem is, dan kan je rekenen op hun zeer snelle ondersteuning.

Gaetan
Beste Philippe,

Alvast bedankt voor de snelle levering van onze chloor, gisteren gebeld en vandaag reeds geleverd. Toppy.

Wij hebben ons zwembad nu reeds 5 jaar en zijn nog steeds super tevreden, ons inox zwembad vergt zoals beloofd quasi geen onderhoud en ons bad ziet er nog steeds fantastisch uit!

Ben je in de buurt met nieuwe klanten dan mag je altijd bij ons langs komen.

Vele Groeten,

Wout & Isa
Na de zoveelste zomervakantie in een huisje met zwembad in het zuiden van Frankrijk, vroegen we ons af waarom we die verplaatsingen doen om ergens terecht te komen waar het minder goed is dan thuis. Het enige wat ontbrak was een zwembad. Dus begonnen we ons eind augustus 2014 te informeren. De voorkeur voor een inox bad werd snel duidelijk. Na wat zoeken kwamen we bij de firma Nouv'eau terecht. Na de eerste afspraak met Philippe, de zaakvoerder, hadden we onmiddellijk een goed gevoel. Steeds stipt, correct en met professionele service werd de plaatsing, die allesbehalve simpel verliep door de tegenwerking van hevige regen en windvlagen, toch tot een goed en zeer mooi einde gebracht.

Ondertussen genieten we al enkele maanden van ons energiezuinig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bovendien uiterst esthetisch zwembad. Dankzij de firma Nouv'eau waanden we ons de voorbije zomer bijna elke dag op vakantie.

Bedankt Philippe.

Veerle, Pieter, Kato en Stan
We zaten al lange tijd met een eigen zwembad in ons hoofd. Op vakantie hadden we voor een eerste maal een inox zwembad gezien. Zeer prachtig maar ... “veel te duur” dachten wij.

Na wat internetten kwamen we op de site van Nouv-eau terecht. Philippe, de zaakvoerder, gaf ons goede uitleg zonder verkoopstechnieken te gebruiken. We zijn naar een paar van zijn projecten gaan kijken.

Het klikte meteen en de prijs viel ook nog mee. Wel wat duurder dan sommige monoblokzwembaden, maar zo veel beter, gebruiksvriendelijker en mooier dan al de rest. Het is toch best spannend. Hoe zal alles verlopen?

We hebben de knoop dan eindelijk doorgehakt en zijn met Nouv'eau in zee gegaan.

Aangezien we al een mooie tuin hadden, hadden we gevraagd om deze zoveel mogelijk te bewaren. Het was voor Nouv-eau niet makkelijk geweest om te manoeuvreren met de kraan, maar onze boom en hagen hebben ze mooi gespaard!!! Het uitgraven en plaatsen is zeer vlot verlopen! In maart ’14 gestart en nu in de paasvakantie ’14 al aan het zwemmen in zwembadwater van 30°C. Alles is zeer mooi afgewerkt, Philippe is ook steeds aanwezig geweest bij de werken. Als we een vraag hadden, werden we direct geholpen. Dat vinden we persoonlijk erg belangrijk (dat de zaakvoerder bereikbaar is). Een goede service, mooi afgeleverd werk en kwaliteitsvol!!!

Wij zijn tevreden klanten.

Wendy en David
Eind september 2012 hebben wij een inox zwembad geplaatst met de firma Nouv'eau. Het grote voordeel van inox is ongetwijfeld het gemak van onderhoud. Er zijn helemaal geen voegjes meer die vuil kunnen worden en tegeltjes die kapot kunnen vriezen. Het is één glad geheel dat in een mum van tijd wordt gereinigd door de robot. Ook de snelheid waarmee zo'n bad wordt geplaatst is formidabel. Op vijf dagen tijd was de klus geklaard en alles geïnstalleerd.

Bovendien werd ons aangeraden om de filtratie en de warmtepomp computergestuurd te laten verlopen en dat werkt echt super. We hebben er drie jaar over gedaan om de knoop door te hakken om een zwembad te leggen, vooral omdat we schrik hadden van de klassieke systemen. Toen we door toeval in contact kwamen met de firma Nouv'eau, waren we meteen verkocht aan het inox zwembad. Het heeft een hele mooie uitstraling en het voelt heerlijk aan om erin te zwemmen. Het mag dan wat duurder zijn dan de klassieke systemen, maar we zijn ervan overtuigd dat de meerprijs die je ervoor betaald doorheen de jaren wordt genivelleerd doordat die inox gewoon duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Een echte aanrader.

Jan en Kathleen

Terug