Getuigenissen

Na de zoveelste zomervakantie in een huisje met zwembad in het zuiden van Frankrijk, vroegen we ons af waarom die verplaatsingen doen om ergens terecht te komen waar het minder goed is dan thuis. Het enige wat ontbrak, was een zwembad. Dus begonnen we ons eind augustus 2014 te informeren. De voorkeur voor een inox bad werd snel duidelijk. Na wat zoeken kwamen we bij de firma Nouv'eau terecht. Na de eerste afspraak met Philippe, de zaakvoerder had...den we onmiddellijk een goed gevoel. Steeds stipt, correct en met professionele service werd plaatsing, die allesbehalve simpel verliep door de tegenwerking van hevige regen en windvlagen, toch tot een goed en zeer mooi einde gebracht.

Ondertussen genieten we al enkele maanden van ons energiezuinig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bovendien uiterst esthetisch zwembad. Dankzij de firma Nouv'eau waanden we ons de voorbije zomer bijna elke dag op vakantie.

Bedankt Philippe.

Veerle, Pieter, Kato en Stan
We zaten al lange tijd met een eigen zwembad in ons hoofd. Op vakantie hadden we voor een eerste maal een inox zwembad gezien. Zeer prachtig maar ... “veel te duur” dachten wij.

Na wat internetten kwamen we op de site van Nouv-eau terecht. Philippe de zaakvoerder gaf ons goede uitleg zonder verkoopstechnieken te gebruiken. We zijn naar een paar van zijn projecten gaan kijken.

Het klikte meteen en de prijs viel ook nog mee, wel wat duurder dan sommige monoblokzwembaden maar zo veel beter, gebruiksvriendelijker en mooier dan al de rest. Het is toch best spannend, hoe alles zal verlopen?

We hebben de knoop dan eindelijk doorgehakt en zijn met Nouv-eau in zee gegaan.

Aangezien we al een mooie tuin hadden, hadden we gevraagd om deze zoveel mogelijk te bewaren. Het is voor Nouv-eau niet makkelijk geweest om te manouvreren met de kraan maar onze boom en hagen hebben ze mooi gespaard!!! Het uitgraven en plaatsen is zeer vlot verlopen! In maart ’14 gestart en nu in de paasvakantie’14 al aan het zwemmen in zwembadwater van 30°C. Alles is zeer mooi afgewerkt, Philippe is ook steeds aanwezig geweest bij de werken. Als we een vraag hadden werden we direct geholpen. Dat vinden we persoonlijk erg belangrijk dat de zaakvoerder bereikbaar is. Een goede service mooi afgeleverd werk en kwaliteitsvol!!!

Wij zijn tevreden klanten.

Wendy en David
Eind september 2012 hebben wij een inox zwembad geplaatst met de firma Nouv'eau. Het grote voordeel van inox is ongetwijfeld het gemak van onderhoud. Er zijn helemaal geen voegjes meer die kunnen vuil worden en tegeltjes die kunnen kapotvriezen. Het is één glad geheel dat in een mum van tijd wordt gereinigd door de robot. Ook de snelheid waarmee zo'n bad wordt geplaatst is formidabel. Op vijf dagen tijd was de klus geklaard en alles geïnstalleerd.

Bovendien werd ons aangeraden om de filtratie en de warmtepomp computergestuurd te laten verlopen en dat werkt echt super. We hebben er drie jaar over gedaan om de knoop door te hakken om een zwembad te leggen doordat we schrik hadden van de klassieke systemen. Toen we door toeval in contact kwamen met de firma Nouv'eau waren we meteen verkocht aan het inox zwembad. Het heeft tenander een hele mooie uitstraling en het voelt heerlijk aan om erin te zwemmen. Het mag dan wat duurder zijn dan de klassieke systemen maar we zijn ervan overtuigd dat de meerprijs die je ervoor betaald doorheen de jaren wordt genivelleerd doordat die inox gewoon duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Een echte aanrader.

Jan en Kathleen

Terug