inox zwembad

Inox zwembad

Een inox zwembad laten aanleggen, dat is kiezen voor een zwembad met een tijdloos design dat pure klasse uitstraalt. Tevens bevat een inox zwembad een unieke waterkleur zodat het perfect opgaat in de tuin. Het onderhoudsvriendelijke en hygiënische karakter van deze zwembaden, worden verwezenlijkt door het poriënvrije oppervlak van het materiaal. Door de weerkaatsing van het zonlicht wordt het inox zwembad op natuurlijke wijze opgewarmd, zo bespaart u energie.

De voordelen van een inox zwembad

Graag sommen we de voordelen van een inox zwembad even voor u op:

  • Inox heeft een hoge corrosiebestendigheid, waardoor er een veel langere levensduur gegarandeerd kan worden dan bij andere metaalstructuren.
  • Door de weerkaatsing van de zon zorgt een inox zwembad voor een snelle, natuurlijke opwarming van het zwembadwater.
  • Enorm onderhoudsvriendelijk. Het poriënvrije oppervlak geeft Algen en micro-organismen geen schijn van kans.
  • Luxueus uiterlijk dat bekomen wordt aan de hand van een strak en clean design.
  • De optimale warmterecuperatie die verzorgd wordt door de weerkaatsing van het zonlicht op de bodem en zijkanten van het zwembad zorgen ervoor dat al het water verwarmd wordt en dus niet enkel de bovenste regionen van het water.
  • Een inox zwembad kan gerecycleerd worden, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Een onderhoudsvriendelijk zwembad in uw tuin?

Heeft u altijd gedroomd van een esthetisch verfijnd, doch onderhoudsvriendelijk zwembad in uw tuin? Dan is een inox zwembad van Nouv'eau datgene wat u zoekt. Wij staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: