Onderloopzwembad

Een onderloopzwembad laat het zo lijken dat uw terras zweeft over uw zwembad. Bij het onderloopsysteem heeft u een waterstand tot 2 cm onder uw terrastegel.

Bij een inox onderloopzwembad van Nouv’eau verdwijnt het water onder uw terrastegel en wordt het opgevangen in inox goten die zich onder het terras bevinden. Het zwembadwater loopt vervolgens via een leiding naar een geïsoleerd kunststof buffervat waar het aangezogen wordt richting de filterinstallatie.

Het esthetisch strakke uiterlijk van een onderloopzwembad laat natuurlijk een mooie indruk, maar deze watercirculatie zorgt er ook voor dat opdrijvend vuil onmiddellijk wordt afgeleid naar de goten, skimmers zijn dus overbodig.

De voordelen van een inox onderloopzwembad

Graag sommen we de voordelen van een inox onderloopzwembad even voor u op:

  • Inox zwembaden zijn de meest onderhoudsvriendelijke zwembaden, doordat inox poriënvrij is en blijft, waardoor algen en micro-organismen geen schijn van kans hebben om zich te hechten aan de bodem en de wanden.
  • Door de weerkaatsing van de zon zorgt een inox zwembad voor een snelle, natuurlijke opwarming van het zwembadwater. Daarenboven zijn onze inox zwembaden volledig geïsoleerd waardoor het warmteverlies tot een minimum herleid wordt.
  • Een inox zwembad gaat levenslang mee zonder renovatiekosten.
  • De unieke waterkleur en het tijdloos design zorgen ervoor dat dit zwembad als geen ander integreert in iedere tuin, zowel in een strakke als in een landelijke omgeving.
  • Een inox zwembad kan gerecycleerd worden, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Is een onderloopzwembad datgene wat u zoekt?

Heeft u altijd gedroomd van een zwembad met zwevend effect? Dan is een onderloopzwembad van Nouv'eau datgene wat u zoekt. Wij staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

EEN AFSPRAAK MAKEN Getuigenissen van onze klanten  
onderloopzwembad onderloopzwembad

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: