Overloopzwembad

Een overloopzwembad is de perfecte keuze als je wenst dat je zwembad optisch één geheel vormt met de randafwerking. Bij een overloopzwembad staat de waterlijn namelijk op dezelfde hoogte als de randafwerking.

Bij een inox overloopzwembad van Nouv’eau loopt het water namelijk over een inox boord en verdwijnt vervolgens in een sleufje van 1,5 cm tussen deze boord en de terrastegel. Daarna wordt het opgevangen door inox goten die zich onder het terras bevinden.

Het spiegeleffect van een overloopzwembad geeft natuurlijk een esthetisch mooie indruk, maar deze watercirculatie zorgt er ook voor dat opdrijvend vuil onmiddellijk afgeleid wordt en de schoonmaakrobot nog minder werk heeft.

De voordelen van een inox overloopzwembad

Graag sommen we de voordelen van een inox overloopzwembad even voor u op:

  • Inox zwembaden zijn de meest onderhoudsvriendelijke zwembaden, doordat inox poriënvrij is en blijft, waardoor algen en micro-organismen geen schijn van kans hebben om zich te hechten aan de bodem en de wanden.
  • Door de weerkaatsing van de zon zorgt een inox zwembad voor een snelle, natuurlijke opwarming van het zwembadwater. Daarenboven zijn onze inox zwembaden volledig geïsoleerd waardoor het warmteverlies tot een minimum herleid wordt.
  • Een inox zwembad gaat levenslang mee zonder renovatiekosten.
  • De unieke waterkleur en het tijdloos design zorgen ervoor dat dit zwembad als geen ander integreert in iedere tuin, zowel in een strakke als in een landelijke omgeving.
  • Een inox zwembad kan gerecycleerd worden, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Is een overloopzwembad datgene wat u zoekt?

Heeft u altijd gedroomd van een zwembad met spiegeleffect? Dan is een overloopzwembad van Nouv'eau datgene wat u zoekt. Wij staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

EEN AFSPRAAK MAKEN Getuigenissen van onze klanten  
overloopzwembad overloopzwembad

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: