Inox zwembaden

Inox zwembaden, dat is waar Nouv’eau in excelleert. Deze onderhoudsvriendelijke zwembaden met luxueus uiterlijk zijn perfect om uw woning en tuin een extra dimensie te geven. Het esthetisch mooie uiterlijk van deze zwembaden brengt de vakantiesfeer tot bij u thuis. Het is een sociale ontmoetingsplaats voor vrienden en familie, maar tegelijkertijd is het ook een attractie voor de kinderen.

De voordelen van inox zwembaden

Graag sommen we de voordelen van inox zwembaden even voor u op:

  • Tijdloos design dat pure klasse uitstraalt.
  • De unieke waterkleur zorgt ervoor dat inox zwembaden perfect opgaan in de tuin.
  • Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch karakter waarbij algen en micro-organismen geen kans maken vanwege het poriënvrije oppervlak.
  • Door de weerkaatsing van het zonlicht wordt een inox zwembad op natuurlijke wijze opgewarmd, zo bespaart u energie.
  • Inox heeft een hoge corrosiebestendigheid, waardoor er een veel langere levensduur gegarandeerd kan worden dan bij andere metaalstructuren.
  • De optimale warmterecuperatie die verzorgd wordt door de weerkaatsing van het zonlicht op de bodem en zijkanten van het zwembad zorgen ervoor dat al het water verwarmd wordt, en dus niet enkel de bovenste regionen van het water.
  • Inox zwembaden zijn recycleerbaar, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Heeft u nog vragen over inox zwembaden?

Denkt u na over het aanleggen van een inox zwembad? Worstelt u nog met vragen over een zwembad in de tuin? Nouv’eau is dé specialist op vlak van inox zwembaden en wij staan u graag te woord. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

EEN AFSPRAAK MAKEN Getuigenissen van onze klanten  
inox zwembaden inox zwembaden

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: