Over Ons

Over Nouv’eau

Nouv’eau, opgericht in het voorjaar van 2012 door bestuurder Philippe D’hont, is inmiddels een gevestigde waarde op het gebied van inox zwembaden en waterpartijen.

Ons bedrijf is gevestigd in het Oost-Vlaamse Astene (Deinze), en heeft sinds de oprichting meer dan 200 succesvolle projecten afgeleverd.

Philippe D’hont, de bezieler achter Nouv’eau, heeft een uitgebreide ervaring en expertise in de creatie van inox zwembaden en waterpartijen.

Zijn passie voor het vak en streven naar kwaliteit zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf.

Ons team van professionals werkt nauw samen met de klant om op maat gemaakte, duurzame en hoogwaardige inox zwembaden en waterpartijen te leveren.

We begrijpen dat deze projecten een investering zijn, en we zetten ons in om de allerbeste resultaten te bieden qua ontwerp, bouw en service.

Bij Nouv’eau draait alles om het creëren van stijlvolle, functionele buitenruimtes.

Water speelt hierbij een centrale rol, en we streven naar een harmonieus samenspel tussen esthetiek en functionaliteit.

We nodigen je van harte uit om meer te ontdekken over ons bedrijf en onze projecten.

Als je op zoek bent naar inox zwembaden of waterpartijen van topkwaliteit, dan ben je bij Nouv’eau aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Over Ons

Over Nouv’eau bv

Belgische Federatie van zwembad- en wellnessprofessionals

Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals

Alle bedrijven die lid zijn, dragen ons kwaliteitslabel, wat staat voor garantie op kwaliteit en verantwoordelijkheid. Wanneer u een beroep doet op een algemene aannemer erkend door de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals, kunt u rekenen op nauwgezette opvolging en uitstekende kwaliteit gedurende uw hele bouwproject. Onze aannemers met het kwaliteitslabel zijn erkend voor hun hoogwaardige werk, conform strikte criteria:

  • De algemene aannemer specialiseert zich hoofdzakelijk in zwembadbouw en beheerst alle aspecten van het vak.
  • De titel van algemene aannemer wordt niet zomaar toegekend. Het vereist coördinatie van alle bouwfasen en onderaannemers, met bewijs van beroepstoegang om de expertise aan te tonen.
  • Elke aangesloten aannemer bezit een erkenning categorie D, minimum klasse 2 (of gelijkwaardig), die technische bekwaamheid, financiële capaciteit en professionele integriteit waarborgt.
  • Bij conflict met een consument verbindt de aannemer zich tot bemiddeling onder leiding van een erkende bemiddelaar.
  • Alle contracten met aangesloten aannemers omvatten een onderhouds- en volledige 'dienst na verkoop', met een minimumgarantie van 2 jaar op alle onderdelen en arbeid, en een tienjarige stabiliteitsgarantie.
  • Elke aangesloten aannemer voldoet aan strikte criteria: geen negatief eigen vermogen, geen sociale en/of fiscale schulden, en vermelding van het BTW-nummer op de website van de aannemer.

Ervaart u toch problemen?

Indien u problemen ervaart, kan u gebruik maken van het bijgevoegde klachtenformulier om hier melding van te maken. Dit formulier faciliteert een bemiddelingsproces voor het oplossen van geschillen.

>