luxe zwembad

Luxe zwembad

Een luxe zwembad in uw tuin geeft het uiterlijk van zowel uw woning als uw tuin een extra dimensie. U waant zich bijna op vakantie en komt volledig tot rust in uw eigen tuin. Nouv’eau heeft alles in huis om uw wensen te vervullen.

Wie opzoek is naar een inbouwzwembad van de beste kwaliteit, kiest best voor inox zwembaden. Naast kwaliteitsvol is een luxe, inox zwembad ook een prachtige aanvulling van uw tuin. Door het esthetisch mooie uiterlijk brengt het de sfeer in uw tuin naar een hoger niveau.

De voordelen van een luxe inox zwembad

Graag sommen we de voordelen van onze luxe zwembaden even voor u op:

  • Tijdloos design dat pure klasse uitstraalt.
  • De unieke waterkleur zorgt ervoor dat inox zwembaden perfect opgaan in de tuin.
  • Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch karakter waarbij algen en micro-organismen geen kans maken vanwege het poriënvrije oppervlak.
  • Door de weerkaatsing van het zonlicht wordt een inox zwembad op natuurlijke wijze opgewarmd, zo bespaart u energie.
  • Inox heeft een hoge corrosiebestendigheid, waardoor er een veel langere levensduur gegarandeerd kan worden dan bij andere metaalstructuren.
  • De optimale warmterecuperatie die verzorgd wordt door de weerkaatsing van het zonlicht op de bodem en zijkanten van het zwembad zorgen ervoor dat al het water verwarmd wordt, en dus niet enkel de bovenste regionen van het water.
  • Inox zwembaden zijn recycleerbaar, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Een luxe zwembad in uw tuin?

Hebt u interesse in het installeren van een luxe inox zwembad in uw tuin? Bij Nouv’eau bent u aan het juiste adres. Met onze 10 jaar ervaring kunnen we met zekerheid zeggen dat uw zwembad in de beste handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: