Opties

Trap

Een inox hangladder kan maar is niet meer van deze tijd, Nouv’eau biedt enkele alternatieven aan:

 • Inox hoektrap

  Indien u de volledige lengte van uw zwembad wenst te benutten kiest u best voor een hoektrap. Deze is te verkrijgen in twee uitvoeringen: 3 zwevende treden (standaard) of gesloten.

 • Trap over de gehele breedte

  Indien baantjes zwemmen minder aan u besteed is kunt u ook kiezen voor een trap over de gehele breedte. Deze royale trap met een eerste trede van ca. 1m breed kan tevens ook gebruikt worden als zit- of ligbank. Het rolluik bevindt zich in de ruimte onder de trap. Indien onderhoud vereist is aan het rolluik kan de eerste trede gedemonteerd worden om zo toegang te krijgen tot het rolluik.

 • Strandingang

  Dit ondiepe deel is vergelijkbaar met de eerste trede van een trap over de gehele breedte. Het kan dienen als zitbank, ligbank en om pootje te baden. Het rolluik bevindt zich onder de strandingang.

 • Ondergrondse rolluiknis

  Indien u geen trap over de gehele breedte of strandingang kiest, dient een aparte nis voorzien te worden waarin het rolluik opgeborgen wordt. Deze nis bestaat eveneens uit inox 316L en bevindt zich achter het zwembad. De nis is zo gebouwd dat deze geen invloed heeft op de randafwerking. Bij onderhoudswerken is deze via het zwembad toegankelijk door middel van een demonteerbare plaat die de nis van het zwembad scheidt.

Inox leuning en handgreep

Uit veiligheids- of comfortoverwegingen kunt u ervoor kiezen om de trap van een leuning en/of het inox zwembad van een handgreep te voorzien. Deze worden op maat gemaakt en zijn eveneens uit inox 316L.

Inbouwstukken

De inspuitmonden, verlichtingsarmaturen en eventuele bodemput worden voorzien in inox 316L.

De positie en het aantal wordt met u besproken.

Gepersonaliseerde afwerking:

 • Standaardborsteling (DP400)
 • Vibrinox (gewapperd): borsteling in alle richtingen waardoor krassen niet meer zichtbaar zijn
 • (Bedrijfs)logo of tekening geborsteld op bodem of wand(en)