Skimmer Zwembad

Bij een skimmer zwembad zuigt de pomp aan via skimmers die het oppervlaktewater aanzuigen. In de skimmers is een mandje voorzien om bladeren en vuil op te vangen. Het gezuiverde, ontsmette en verwarmde water komt dan op zijn beurt weer in het zwembad terecht via de inlaatmonden.

Standaard rusten wij onze inox zwembaden uit met inox 316L hoogwaterlijn skimmers. Zo creëren we een hoge waterlijn, van ca. 4cm van de boord, die ervoor zorgt dat uw inox skimmer zwembad mooi aansluit op de randafwerking.

Een inox skimmer zwembad is goedkoper dan een inox overloopzwembad.

De voordelen van een inox skimmer zwembad

Graag sommen we de voordelen van een inox skimmer zwembad even voor u op:

  • Inox zwembaden zijn de meest onderhoudsvriendelijke zwembaden, doordat inox poriënvrij is en blijft, waardoor algen en micro-organismen geen schijn van kans hebben om zich te hechten aan de bodem en de wanden.
  • Door de weerkaatsing van de zon zorgt een inox zwembad voor een snelle, natuurlijke opwarming van het zwembadwater. Daarenboven zijn onze inox zwembaden volledig geïsoleerd waardoor het warmteverlies tot een minimum herleid wordt.
  • Een inox zwembad gaat levenslang mee zonder renovatiekosten.
  • De unieke waterkleur en het tijdloos design zorgen ervoor dat dit zwembad als geen ander integreert in iedere tuin, zowel in een strakke als in een landelijke omgeving.
  • Een inox zwembad kan gerecycleerd worden, wat uw ecologische voetafdruk beperkt.

Is een skimmer zwembad datgene wat u zoekt?

Heeft u nog vragen? Twijfelt u nu of u een skimmer zwembad, overloopzwembad of onderloopzwembad moet kiezen? Wij staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

EEN AFSPRAAK MAKEN Getuigenissen van onze klanten  
skimmer zwembad skimmer zwembad

Referenties

Hier vindt u een overzicht van onze referenties: